Wat kost Loperswol eigenlijk?

Schaap in de armen van een boer
 
 
  • Ben je geïnteresseerd in Loperswol om wandelongemakken te voorkomen?

  • In dit artikel vind je heldere informatie over onze prijzen, zodat je weet wat je kunt verwachten bij het afrekenen..

  • Alles inclusief kost een zakje reguliere Loperswol €12,95 en de biologische variant €13,95.

 
 

Hoeveel betaal je voor Loperswol?

Niemand houdt van vervelende verrassingen bij het afrekenen. Daarom maar meteen het allerbelangrijkste eerst: de kosten voor de producten op onze site zijn altijd inclusief alles. De prijs die wordt weergegeven, is de prijs die je betaalt. Een zakje reguliere Loperswol inclusief alles kost €12,95, en de biologische variant €13,95.

Dus geen verborgen extra's. Zo zijn we altijd transparant over onze prijzen.

Wat krijg je voor die prijs?? 

De prijzen op onze website zijn dus inclusief alles. Wat betekent dit in de praktijk?

  • Verzending: Bezorging is altijd gratis. Of je nu in België woont, of elders in de EU: je hebt bij ons nooit extra kosten voor bezorging. Binnen een paar werkdagen ontvang je de envelop met bestelling gewoon netjes door de brievenbus. 

  • BTW: Alle prijzen bevatten 21% btw. Deze kosten staan netjes op je factuur, maar komen er dus bij het afrekenen niet opeens bij. Uiteraard is het voor zakelijke klanten mogelijk om de btw terug te vorderen.

  • Gebruiksaanwijzing: Bij ieder besteld zakje Loperswol zit een gebruiksaanwijzing. Zo zie je precies hoe je de wol het beste kunt toepassen rondom je voeten en tenen.

Hoe verhoudt Loperswol zich tot anderen? 

Vergeleken met andere aanbieders van vergelijkbare voetwolproducten zijn onze prijzen relatief laag. Dit komt onder andere omdat we totaalbedragen communiceren. Door verder te kiezen voor specifiek geselecteerde enveloppen voor de verzending en samenwerking met betrouwbare koeriersdiensten zorgen we ook altijd voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Automatische korting bij meerdere aankopen

Bij aankoop van twee of meer zakjes Loperswol krijg je automatisch 10% korting op het totaalbedrag. Dit wordt verrekend tijdens het afrekenen. Let wel even op: deze korting geldt alleen bij aankoop van 2 dezelfde producten. Dus 2 zakjes reguliere wol, of juist 2 zakjes biologische wol.

Heb je daarnaast nog een promotiecoupon? Voer de couponcode dan in bij het afrekenen voor nog meer voordeel. Hieronder zie je waar dat kan. Ook als je korting krijgt, blijven de prijzen natuurlijk inclusief alles, dus inclusief verzending, btw en gebruiksaanwijzing.

Aankoopproces Loperswol met promotiecoupon
 
 

Loperswol is supervette schapenwol, een natuurlijk middel tegen blaren en ander ongemak aan je voeten.

 
Vorige
Vorige

Wandelen Averbode: meer dan 500 kilometer wandelplezier

Volgende
Volgende

The Western Front Way: Een Monumentale Reis Langs de Eerste Wereldoorlog